Bad Startes And Car sputtering - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-29-2004, 11:27 PM   #1
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2004
Location: regina
Posts: 47
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
tyler_s25 is on a distinguished road
Default Bad Startes And Car sputtering

So i have a 92 SSEI and i got the last year in november and my car has the problem with going around corners to fast and it starts to sputter but now when i stop to fast with my car will just die but this now it did start right away and just made a clicking nosie so i thought that i didn't have in park so i check and it was and i did it again and it did it again so I left it for sec while i was in the middle of the road and tryed again after a few second and it started so i was pretty happy because that would of sucked if i got stuck there but now when i am starting to get up to speed it will kinda start sputtering so i think my fuel pump is getting worse then it was but today i went go start it after lunch and it did the same thing i ckeck to see if it was in park and was so i tryed it again and nothin so I left it for sec then tryed it and it worked so when i got home i check the connections on the started to see if it was a lose wire but everything looked good so i am not to sure what is the problem so i was wondering if anybody new what it could be
tyler_s25 is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2004, 12:06 AM   #2
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 3,392
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
fuddyduddy121 is on a distinguished road
Default

OK, Mr. run-on:

Your problem with the car cutting out around corners (plagues the 92 MY) is a misplaced fuel strainer. There is a TSB on that one.

As for the newer problem, your fuel pressure regulator may be going bad, or the fuel pump. You need to check your fuel pressure when under load, and also after you turn the car off, to see if it dies off quick.
fuddyduddy121 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bad, bad, bad, bad vibrations.... SilverSleeper8704 2000-2005 11 07-30-2010 06:42 AM
Bad sputtering problem... Cygnusia 1992-1999 6 09-24-2009 05:51 PM
car sputtering/missing bad00ssei Performance, Brainstorming & Tuning 18 02-10-2009 11:21 PM
Car sputtering Brads97SLE 1992-1999 15 04-28-2008 09:15 PM
Need suggestions for coughing and sputtering during WOT 1994SSEi 1992-1999 5 06-22-2004 07:12 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 05:11 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.