Ac Not Working HELP - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-07-2005, 09:42 PM   #1
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2005
Location: Medford MA
Posts: 76
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
amato is on a distinguished road
Default Ac Not Working HELP

Ok my ac does not blow any cold air at all. I checked the air mix acutuator thing and that was fine. I recharged it and that didnt work. It kicks on and everything but once i put the temp down to 60 and press AC, only warm air flows through, the pipes do not get cold either.. Any one have this problem and know a solution?
Its been 90 degress here and im stuck with no AC
amato is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2005, 10:09 PM   #2
Senior Member
Posts like a Camaro
 
Join Date: Apr 2005
Location: Grand Rapids,MI
Posts: 981
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Masterbm is on a distinguished road
Default

is the clutch engaging. I would check the charge again you might have leak or you could overchaged adn you lock the a/c compression
Masterbm is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2005, 10:11 PM   #3
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Jan 2004
Location: Chicago,IL MWBF '04 SURVIVOR MWBF '05 SURVIVOR Napa Manager
Posts: 3,955
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Kennginn is on a distinguished road
Default

do u have the ELC or manual controls?
Kennginn is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2005, 10:12 PM   #4
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2005
Location: Medford MA
Posts: 76
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
amato is on a distinguished road
Default

i have Electronic controls.


I may have over charged, it was in the yellow

If i overcharged what do i do next
amato is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2005, 10:13 PM   #5
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Jan 2004
Location: Chicago,IL MWBF '04 SURVIVOR MWBF '05 SURVIVOR Napa Manager
Posts: 3,955
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Kennginn is on a distinguished road
Default

when u start the car does ur ELC flash?
Kennginn is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2005, 10:14 PM   #6
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2005
Location: Medford MA
Posts: 76
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
amato is on a distinguished road
Default

Does it flash continually or just once?...it doesnt flash continuously, i know that much
amato is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2005, 10:15 PM   #7
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Jan 2004
Location: Chicago,IL MWBF '04 SURVIVOR MWBF '05 SURVIVOR Napa Manager
Posts: 3,955
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Kennginn is on a distinguished road
Default

Kennginn is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2005, 10:17 PM   #8
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2005
Location: Medford MA
Posts: 76
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
amato is on a distinguished road
Default

ok i will check right now.
amato is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2005, 10:25 PM   #9
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2005
Location: Medford MA
Posts: 76
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
amato is on a distinguished road
Default

it did not flash at all.
amato is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2005, 10:29 PM   #10
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Feb 2004
Location: Western MA
Posts: 2,708
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
randman1 is on a distinguished road
Default

That Techinfo procedure will not work after 93 model years.

I'm with Masterbm. Check to see if the AC clutch is engaging. You might have to bring it to a shop to check for leaks
randman1 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Guages Not working and its Not a corrosion problem...... Dutch2005 Everything Electrical & Electronic 30 08-15-2006 01:24 AM
Instrument Display/Backlights Not Working (Not a Fuse) DavidR Everything Electrical & Electronic 3 10-26-2005 03:51 PM
Twilight Sentinel working then not working on '95 SSEi mrstangblb 1992-1999 1 12-03-2004 09:30 PM
not good. NOT GOOD. (hit and run, not bad-BAD, but not good) repinS General GM Chat 13 11-26-2004 11:35 AM
Brrr!!! Heat not working...any help? gfish777 1992-1999 3 01-13-2004 06:20 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 10:51 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.