AC - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-19-2002, 08:36 PM   #1
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: May 2002
Location: Clinton, MS
Posts: 80
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BigAl is on a distinguished road
Default AC

This is pretty much my first big problem with the car. 87,000 miles I can't complain. My AC stopped blowing cold air about a month ago. I was recently laid off in the telecommunications industry(big surprise) and did not take it anywhere to have someone look at it. At first I thought it just needed freon. I usually run the fan without the AC since this trouble began. Yesterday the fan did not work when I turned it on. I'm wondering if it might be the thermostat being the trouble. It will come on sometimes, but it doesn't seem to follow the fan settings I select. 1997 SSEi Nay ideas? Is it possible it could be something a telephone guy could fix?
BigAl is offline   Reply With Quote
 
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 09:05 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.