95 Starts fine, runs good until warm..then misses,stumbles - Page 4 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat
GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat

Go Back   GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat > Pontiac Bonneville > 1992-1999

1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 11-04-2004, 08:34 PM   #31
Junior Member
Posts like a Ricer Type-R
Join Date: Apr 2004
Location: Bellbrook, OH
Posts: 20
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
mark2112 is on a distinguished road

Man I'd love to hook my scantool to your car.... I'm intrigued... On the same note I have heard of people having issues with a ground( several wires ) thats under the drivers side carpet if memory serves... Don't quote me on that.... You could be having a computer issue asa well... Hard to say without being there... Good Luck..

Been there, done that! Last year I had that repaired, The driver'* door seal had been leaking causing a ground failure. That actually caused my car to just quit anywhere, anytime, It took the Tech awhile to find that! I think you may be right in that a ground could be a possibility. I just dread the thought of finding where it could be. If I can wrangle up an ECM, I'll replace it just for grins. I WILL eventually replace every component on the entire car. I REFUSE to drive any lesser of a car!!

Bonne'* Rule!! My 1st was a '66 Brougham White/Black All options including: (reverb, rear defrost, power antenna) Dreamin'...........
mark2112 is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2005, 07:29 PM   #32
Senior Member
Posts like a Camaro
Join Date: Jul 2004
Location: Canada, Ontario
Posts: 1,090
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
tripscarcare95 is on a distinguished road
Default 95 ssei stalling when hot

I am having an issue with my car for the past year or so. I drive it for approx. 30 minutes, the car is then hot. I ll stop and go in for about 10 minutes and come back out to start her up and go somewhere else. When i start it up my car stalls,clicks, many noises, but no check engine light? Its become a problem now beacuse my car will actually die right out, this is new it never did this in the beginning. I got about 155,000km on her, with a cold air intake, 2.5'pulley, catback 2.5" exhuast. This problem occured before all of the mods. WHen it begins to stall out the air around my car gets very rich smellling of gas, its not bad gas i always use 94octane? What can this be? Can somebody help my car out? I read a few posts about a high flow cat, we have that emmision testing in Onatrio canada, and im afriad my car may fail so a new cat is on the list( rattles inside the cat) Thanks hope to here back with all of everyones suggestions, or if somebody has had a similar problem.
tripscarcare95 is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2005, 10:32 PM   #33
Senior Member
True Car Nut
Join Date: Mar 2004
Location: Ames, Iowa
Posts: 3,066
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
bill buttermore is on a distinguished road

Well, still sounds like a bad fuel pressure regulator.
bill buttermore is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2005, 09:34 AM   #34
Posts like a V-Tak
Join Date: Jan 2005
Location: New Canaan, CT
Posts: 55
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
LeifW is on a distinguished road

I had a situation where the car would start and run fine until it got warmed up. Then it would idle rough and stumble. It would do this while driving as well. Sometimes it would get better. It turns out it was the EGR valve. I don't know if this is your problem, but I thought I give you my experience.

Leif W.
LeifW is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
95 Grand Prix 3.1L Starts then dies when cold runs when warm check engine light on gabrielpanoussi Pontiac 21 01-04-2015 05:41 PM
starts, runs a few seconds then dies Acer 1992-1999 9 11-27-2014 05:51 PM
97 97 Bonneville rough idle after start then runs fine. Mattus Pontiac 12 11-24-2011 02:19 PM
Buick 3800 barely runs on cold start...then runs fine racer42 General GM Chat 3 03-04-2011 12:13 AM
stumble on start up, finally hits good and then runs fine LittleHoov Bonneville GXP/ Northstar Powered Cars 10 07-13-2007 01:12 PM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 05:12 PM.