GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat

GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat (https://www.gmforum.com/)
-   1992-1999 (https://www.gmforum.com/1992-1999-91/)
-   -   codes (https://www.gmforum.com/1992-1999-91/codes-201987/)

zimaad 05-17-2004 11:37 AM

codes
 
My 94 SSEi is having some intermittand cutting off issues, engine light coming on. Here are some codes the dealer pulled off... any ideas?

P0321
P0341
P1361

SSEimatt93 05-17-2004 02:20 PM

I had a look in my chiltons and scanned a page for you, I sent it via PM

Code PO341= CMP sensor circut performance.

fuddyduddy121 05-18-2004 12:08 AM

Yes, one of the three you mentioned or bad wiring connections... Those codes need a good diagnostic from the service manual... Although he said the engine was cutting out... Does that usually mean one of the two sensors?

zimaad 05-18-2004 12:20 AM

I should mention that the ignition module has been replaced at least once already (I think 2 times actually). Also, would any of the codes be set off by a bad harmonic balancer? I know the crank and cam sensor are behind it. I'm about to replace it b/c the outer pulley surface is 100% detached from the inner core.

zimaad 05-18-2004 04:26 PM

Well..I was already planning to replace the crank sensor and have it already. So, when the harmonic balancer gets swapped, so will the sensor. Worth doing the cam sensor too??? I know that the ignition control module has been replaced a few times and the code still keeps popping up.

hmmmm

zimaad 05-23-2004 06:57 PM

update on issues
 
Hey all....I got my car all back together. When I took off the old balancer, there was actually a "tooth" from the crank sensor that was knocked off so I'm sure that wasn't working correctly. Anyways, after cranking her up...the check engine light still pops on. The stalling is intermittant, so I have no clue if that's been rectified. I'm going to take it to autozone and see if they can pull codes from it. It's a 94 w/ OBD I but OBD II connection..so hopefully they can help. I did NOT replace the cam sensor, but if that code still exists I'll replace it probably. sound reasonable?? any advice is well received. Thanks!

zimaad 05-23-2004 06:57 PM

one other thing..I have a fuel pump relay, but don't know where it goes. Anyone out there know?


All times are GMT -4. The time now is 07:08 AM.