'98 Factory Radio Problem - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat
GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat

Go Back   GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat > GM Technical Discussion and Questions > Audio (and aftermarket electronics)

Audio (and aftermarket electronics) This is your place for alarms, remote starters, to brag about your system, exaggerate your db levels, or simply ask questions for stock or aftermarket audio. No Flames! (except from roasted amps)

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 11-25-2005, 03:10 PM   #1
Posts like a V-Tak
Join Date: Nov 2005
Posts: 40
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
SNK SKNR is on a distinguished road
Default '98 Factory Radio Problem

Well, I just got done installing an alarm with remote start in the bonne. Got it all together and everything works fine...except for the radio. I unhooked it to make the install easier, didnt even think about the theftlock, but what exactly does the theftlock lock? The radio works, but the display is VERY dim...all of the buttons and everything come on with the headlights, but the display doesnt lite up at all...if it is in direct sunlight you can see ithe display is working, but it has no lighting...could a bulb have burned out in the radio? the weird thing is that it worked just fine before i took it out

EDIT: Its fixed!! Somehow the lightbulb burned out in the time I took it out and put it back in. I did some researching and found a website that sells the offical GM bulbs (corvetteradios.com) but they are $16 + $2 shipping. Did a little more research, then I found a couple threads on automotive forums that suggested a bulb at radio shack...part number is 272-1141, they are $1.29....so I picked up 2 of them, soldered the new one in...works perfect...w00t...just a little tip if anyone else has the same problem and doesnt wanna pay out the wazoo for a new bulb
SNK SKNR is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
factory radio problem bfd283 Audio (and aftermarket electronics) 6 09-23-2009 04:39 PM
Upgrading from factory tape player to factory CD player ComfyCar Audio (and aftermarket electronics) 10 04-17-2005 08:05 PM
Factory Radio problem iRocco 2000-2005 3 08-19-2004 10:40 PM
switching from factory Tape to Factory CD player SSEimatt93 Audio (and aftermarket electronics) 2 07-17-2003 01:22 PM
factory radio baccala 1992-1999 16 09-30-2002 01:12 PM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 12:19 PM.