Service theft System!?? - Page 2 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat
GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat

Go Back   GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat > Pontiac Bonneville > 2000-2005

2000-2005 Discuss your 2000-2005 Bonneville SE, SLE, and SSEi Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 02-09-2007, 09:32 PM   #11
Senior Member
Posts like a Camaro
Join Date: Apr 2005
Location: Niagara Falls Ontario Canada
Posts: 1,121
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
brianj is on a distinguished road

Mine did it yesterday morning. I had a car wash the day before so I just figured a door switch was frozen in an open position or something. Again like the rest of the guys here my reset button got rid of it. Just another Bonny idiosynchracy! Outside morning temps were at about 15 deg F.
brianj is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Service Theft System/slow start ClayKreiling 2000-2005 2 07-29-2009 02:11 AM
Service Theft System champ5601 2000-2005 6 12-10-2007 01:21 AM
Service Theft System 00bonnevillessei Everything Electrical & Electronic 3 03-02-2007 11:07 PM
Service Theft System SteveGh2000 2000-2005 34 02-08-2005 01:27 PM
Service Theft System asdfbadboy 2000-2005 2 01-24-2003 07:25 PM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 04:01 PM.