engine misses sometimes at idle - Page 2 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat
GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat

Go Back   GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat > Pontiac Bonneville > 1992-1999

1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 03-05-2005, 02:14 AM   #11
Senior Member
True Car Nut
Join Date: Nov 2002
Location: Texarkana, Texas
Posts: 6,042
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Damemorder is on a distinguished road

Looks like you lost the magnet. I'd swap the chain with your milage, But you can just replace the magnet without pulling the timing cover. I think padgett went over this process in detail.
Damemorder is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Boost sometimes at -7.5 PSI at idle, engine surging billha 1992-1999 27 03-21-2006 11:08 AM
engine misses reel bad juggernaut_666_20 1987-1991 5 10-03-2005 04:28 PM
sometimes you feel like a n00b, sometimes you dont toastedoats General GM Chat 13 05-15-2005 01:20 AM
2000 ssei misses at idle after start up occasionally greg fell 2000-2005 3 03-06-2005 06:41 PM
Over Drive....sometimes yes, sometimes no Tamara 1992-1999 6 02-04-2003 08:42 AM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 06:14 PM.