car not starting - Page 2 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat
GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat

Go Back   GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat > Pontiac Bonneville > 1992-1999

1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 11-08-2003, 04:31 PM   #11
Posts like a V-Tak
Join Date: Aug 2003
Location: Upstate NY
Posts: 65
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Slick666 is on a distinguished road

What we ended up doing in my case is remove the "Clip-on" conectors and soder those connections. after that had no issue

let me know how it works out
Slick666 is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Car not starting after repair kparrent 1992-1999 62 11-24-2009 09:29 PM
Dashlights on but Car not Starting. Bad Key? rendirr 1992-1999 2 10-07-2008 06:36 PM
intermittent weird starting/not starting.... HELP!! jaye22 Everything Electrical & Electronic 14 09-04-2007 06:05 PM
Car Not Starting? (1993 Bonneville SSE) Str8pimpin 1992-1999 16 02-17-2006 11:31 PM
not good. NOT GOOD. (hit and run, not bad-BAD, but not good) repinS General GM Chat 13 11-26-2004 10:35 AM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 06:52 AM.