'94 SE with a problem... - Page 2 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat
GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat

Go Back   GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat > Pontiac Bonneville > 1992-1999

1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 06-29-2004, 09:59 AM   #11
Senior Member
Posts like a Northstar
Join Date: Apr 2004
Location: Minneapolis, MN
Posts: 566
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
CSFiend is on a distinguished road

If only to repeat what others are saying, it'* more than likely your crank sensor. I've seen many of these fail on 3800s, causing the same problem you're having.
CSFiend is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fuel guage problem-a/c problem csweet Bonneville GXP/ Northstar Powered Cars 11 03-27-2009 01:01 AM
Problem after problem. Bonnie will not find gears wug 2000-2005 23 03-04-2007 01:04 AM
WOT problem @NEBF (04,22,06 still having the same problem) Peterg22000 1992-1999 23 04-22-2006 07:50 PM
tps problem fixed, next problem...... its840 1992-1999 2 08-02-2005 03:06 AM
FOUND THE PROBLEM with my no start problem....92 SSEi RyanSSEi 1992-1999 0 12-14-2002 12:37 AM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 09:46 PM.