Houston, we have a problem... - Page 2 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat
GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat

Go Back   GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat > Pontiac Bonneville > 1987-1991

1987-1991 Parley with regards to your 1987 to 1991 Bonneville, Olds 88 or Buick Le Sabre Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 08-19-2006, 01:49 PM   #11
Posts: n/a

The first thing I suggest for you is to have the alternator plugged to see the amps actual reading how it is charging then search for the ground wire to the block to see if it is loose... If the meter goes crazy when you touch this...bingo! you have a poor ground contact.
very common on our cars due to aging the wiring system is getting loose or corrosion is causing bad contact to the mass.
try that and let me know.
  Reply With Quote
Old 08-20-2006, 10:26 PM   #12
Senior Member
Posts like a Turbo
Join Date: May 2005
Location: Fredericton, New Brunswick.
Posts: 380
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Timothy's Buick is on a distinguished road

Repalced my alternator a year ago for the same symptons as you describe.

Fixed the problem.
Timothy's Buick is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Houston -We have a problem!!!! OLBlueEyesBonne Bonneville GXP/ Northstar Powered Cars 32 07-18-2005 03:25 PM
Rattle hunting today--HOUSTON- we have a problem. TaylorD Audio (and aftermarket electronics) 9 02-17-2004 06:11 PM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 09:46 PM.